Tidak Tahu Cara Berhenti Berpeluh? Cuba Ini 3 Herbs!

Tidak Tahu Cara Berhenti Berpeluh? Cuba Ini 3 Herbs!

Adakah anda bosan dengan berpeluh? Berpeluh boleh menjadi keadaan yang memalukan, dan terutamanya apabila anda berada di tempat awam. Jika anda semua keluar dari idea-idea bagaimana untuk menghentikan peluh di sini adalah beberapa herba berkesan yang anda boleh cuba.

1. Teh Hijau. Anda mungkin tahu bahawa teh hijau penuh dengan antioksidan yang boleh membantu untuk menghalang anda daripada menjadi sakit. Ia seolah-olah bahawa teh hijau adalah berkesan dalam membantu untuk mengelakkan peluh. Masa terbaik untuk minum di waktu pagi, ketika perut anda kosong. Tetapi, adakah anda tahu anda boleh menambah teh hijau untuk air mandi anda? Ya, betul! Dengan kaedah ini kulit anda "minuman" teh, yang boleh membantu untuk menghalang anda daripada berpeluh sepanjang hari ini. Ia amat membantu jika anda perlu tahu bagaimana untuk menghentikan peluh ketiak.

2. Sage. Ini merupakan satu lagi herba yang boleh anda gunakan apabila anda perlu tahu bagaimana untuk menghentikan peluh. Dan seperti herba lain, anda boleh menggunakannya pelbagai cara. Sebagai contoh, anda boleh menggunakan daun sage untuk membuat beberapa teh yang lazat untuk membantu anda berpeluh kurang. Cuba menambah madu atau limau untuk menambah perisa tambahan untuk teh. Anda juga boleh makan bijaksana!

Ramai orang yang ingin tahu bagaimana untuk menghentikan peluh berlebihan mendapati bahawa satu lagi digunakan untuk bijaksana adalah untuk memohon terus kepada kulit di mana berpeluh menjadi masalah. Celupkan kain atau span ke dalam teh sage disejukkan dan kemudian memohon kepada kulit yang bermasalah. Apabila mengeringkan kulit hanya menggunakan air untuk membilas kawasan itu. Satu tip yang besar bagi mereka yang ingin tahu bagaimana untuk menghentikan peluh ketiak!

3. Wort St John. Berabad-abad lamanya, orang telah menggunakan herba ini untuk merawat tekanan dan kemurungan. Dengan membuat anda berasa tenang dan damai, anda boleh mengurangkan peluh anda dan dengan itu meningkatkan kehidupan anda. St John Wort boleh didapati dalam pelbagai bentuk, seperti tablet.

Stop Berpeluh dan Mulakan Hidup adalah e-book yang boleh menyediakan anda dengan semua maklumat yang anda perlu tahu tentang bagaimana untuk menghentikan peluh. Ia adalah masa untuk memberi tumpuan kepada kehidupan bukan pada kelenjar peluh anda!

Tidak ada komentar:

Posting Komentar