Menyembuhkan Gout di Rumah - 5 Rahsia Tentang Gout dan Asid Urik

Menyembuhkan Gout di Rumah - 5 Rahsia Tentang Gout dan Asid Urik

Adakah anda sedang mencari cara yang cepat dan berkesan untuk mengubati gout di rumah? Yang benar adalah bahawa beribu-ribu orang cuba untuk menyembuhkan gout secara semula jadi setiap minggu. Dan kira-kira separuh daripada mereka akan berjaya.

Jika anda tidak pernah mendengar, tidak ada ubat ubat untuk gout lagi ... Walau bagaimanapun, penyelidikan kesihatan semula jadi menunjukkan bahawa anda boleh menyembuhkan dengan gaya hidup yang lebih sihat, makanan urik asid bebas, pemakanan sihat dan remedi mudah yang membantu untuk mengepam dan membubarkan asid urik.

Dalam artikel ini, anda akan mempelajari 5 rahsia tentang penawar semula jadi untuk gout.

Menyembuhkan Gout di Rumah dengan 5 Tips

1. Gout dilabelkan sebagai bentuk yang paling menyakitkan artritis dan perlu dirawat dengan segera. Kebanyakan orang mengambil ubat tahan sakit mahal untuk merawat masalah mereka. Malangnya, ramai orang akan menambah tekanan tambahan untuk bersama mereka dan merosakkan lebih. Jika anda mengambil ubat-ubatan untuk menghadapi kesakitan, ia adalah penting untuk mendengar bersama anda dan kekal di luar dan merawat dengan diet anda.

2. Langkah pertama untuk menyembuhkan gout di rumah adalah mengelakkan makanan yang mengandungi purin. Purin akan pecahan kepada asid urik yang merupakan punca penyakit ini. Oleh itu, adalah penting untuk mengelakkan semua produk haiwan (daging, makanan laut dan tenusu) sehingga anda menyembuhkan diri sendiri. Mendapatkan protein anda daripada kacang dan kekacang.

3. Flushing asid urik terbina juga penting. Sebagai contoh, anda perlu segera mula makan makanan berikut yang kaya dengan serat dan mula mengepam asid urik: Strawberi, beri biru, anggur, pisang, saderi, tomato, kale, kubis, daun parsli, sayur-sayuran berdaun, nanas, lada loceng merah , tangerin, mandarin, oren dan kentang.

4. Ubat-ubat herba juga berkesan untuk penyakit ini. Sebagai contoh, biji saderi mengandungi hampir 20 yang berbeza ciri-ciri anti-radang yang menjadikan mereka sangat berkesan untuk menderita. Menyedia, menggabungkan satu sudu makan biji saderi dengan 2 cawan air dan rebus sehingga benih yang lembut. Terikan benih dan memberi masa untuk sejuk sebelum anda minum. Anda boleh menggunakan ubat ini 4 kali setiap hari.

5. banyak minum air juga penting. Adalah penting untuk pencegahan dan mengubati. Anda harus berusaha untuk minum sekurang-kurangnya 1 cawan air bagi setiap jam anda terjaga. Ini akan membantu anda memastikan anda minum sepanjang hari. Air juga akan membantu mencuci badan asid urik.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar