Penyembuhan Semulajadi Untuk Jangkitan Yis - 3 Menyembuhkan Asli Untuk Jangkitan Yis

Penyembuhan Semulajadi Untuk Jangkitan Yis - 3 Menyembuhkan Asli Untuk Jangkitan Yis

Anda pintar jika anda sedang mencari penawar semula jadi untuk jangkitan yis. Sesetengah ubat-ubatan boleh keras dan mempunyai kesan sampingan yang buruk. Selain terdapat banyak penyelesaian yang bukan toksik ada supaya mengapa mengganggu meletakkan sekumpulan bahan kimia ke bawah di kawasan yang sudah sensitif badan?

Yogurt
Kismis mengandungi bakteria yang dipanggil lacto acidophilus. Ini bakteria baik adalah bertanggungjawab untuk mengawal yis Candida albicans yang menyebabkan jangkitan. Jadi dengan memperkenalkan semula ke dalam sistem yang anda boleh membawa keseimbangan kepada badan anda. Hanya pastikan bahawa anda menggunakan kismis. Anda perlu makan beberapa serta memohon terus ke kawasan yang terjejas. Wanita yang mengalami jangkitan yis faraj juga boleh meletakkannya di supositori dan masukkannya ke dalam faraj mereka.

Apple Cider Cuka
Anda tidak perlu memohon ini secara langsung di kawasan yang terjejas kerana ia adalah terlalu berasid. Walau bagaimanapun anda boleh mencairkan dalam baldi air dan mandi dengan penyelesaian ini. Hanya pastikan untuk menggunakan epal cider cuka semula jadi dan bukan cuka putih yang boleh memberi makan kulat yis.

Penyelesaian Homepathic
Anda juga boleh mempertimbangkan penyelesaian homeopati semulajadi. Ini kerja dengan membantu untuk merangsang sistem pertahanan badan dan membolehkan tubuh untuk menyembuhkan dirinya sendiri secara semula jadi. Tidak seperti sesetengah ubat-ubatan ia tidak mempunyai kesan sampingan yang negatif dan tidak ada bahan-bahan toksik yang digunakan. Juga ia tidak mempunyai interaksi dengan ubat-ubatan dan sebagainya boleh digunakan bersama-sama dengan penyelesaian preskripsi. Ia digunakan di bawah lidah sehingga mereka memasuki aliran darah secara langsung dan begitu juga cepat bertindak.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar